Az elmúlt 24 órában történt

2023.08.08. 09:14

Motoros és autó ütközött Letenyén

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

Egy 62 éves helyi férfi 2023. augusztus 7-én 13 óra 5 perc körül Letenyén, a Rákóczi Ferenc utcában egy ház elől elindulva meg akart fordulni az úttesten személyautójával, azonban figyelmetlensége miatt kihajtott egy Tótszerdahely felé közlekedő motorkerékpáros elé. Az ütközés elkerülése érdekében a motoros balra letért az útpadkára, árokba hajtott, és egy betonhídnak csapódott. A 46 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett a baleset következtében.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában öt főt fogott el. A zalai járőrök két személyt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában