Hívja a rendőrséget ha látott valamit

2023.08.24. 11:11

Egy zalaegerszegi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20000/27444/2023. ideiglenes számon indított eljárást egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset miatt.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. augusztus 22-én 10 óra körül Zalaegerszegen, a Deák Ferenc tér irányából hátramenetet hajtott végre egy ismeretlen hatósági jelzésű és típusú, feltehetően fehér színű kombi személygépkocsival közlekedő sofőr a Sütő utca felé. A személyautó tolatás során fellökött egy Piac tér felől gyalogosan közlekedő 79 éves asszonyt, aki a balesetben megsérült.

Az esetet követően a járművet vezető férfi megállt, és segítséget nyújtott, melyre a gyalogos akkor nem tartott igényt, ezért mindkét személy adataik egyeztetése nélkül távozott a helyszínről.  

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy a gépjárművezető, vagy bárki, aki látta a balesetet, vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon, írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában