Hála

2023.05.16. 09:11

Volt párja házában lakhatott, "cserébe" eladta annak értékeit

Eladta volt élettársa értékeit egy zalaszentmihályi nő, vádemelés lett a kótyavetyéből.

Arany Gábor

Forrás: Ügyészség

A nemrég vádemelésig jutott történet részleteiről dr. Jánky Judit, a főügyészség helyettes sajtószóvivője adott tájékoztatást. E szerint a most 47 éves zalaszentmihályi nő élettársi kapcsolatot tartott fenn egy helybeli férfival, és annak családi házában laktak. Bár évekkel korábban már megszakadt a párkapcsolat közöttük, azt követően is a nő a férfi házában élhetett, volt párja engedélye alapján. A nő 2020-ban nehéz anyagi helyzetbe került, ezért elkezdte a házban fellelhető és volt párja tulajdonát képező különböző ingóságokat értékesíteni, de voltak olyan holmik is, amiket kidobott, vagy megsemmisített. Az asszony két év alatt közel félszáz, mintegy 500 ezer forint értékű ingóságtól, köztük műszaki cikkektől, vadak trófeáitól, lakberendezési tárgyaktól szabadult meg ily módon.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség sikkasztás vétsége miatt emelt vádat a nővel szemben, melyben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

Forrás: Ügyészség


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában