Frissen Zalából

2023.01.17. 17:25

Karambol történt a 61-es főúton, Nagykanizsánál (helyszíni képekkel, videóval)

A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt.

Katasztrófavédelem

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Frissítés: 

A vármegyei rendőr-főkapitányság tájékoztatásából kiderült: a rendelkezésre álló adatok alapján egy 71 éves csurgói férfi közlekedett személygépkocsival Kaposvár irányából Nagykanizsa felé, amikor eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött a vele szemben haladó személyautóval. A baleset következtében a balesetet okozó sofőr súlyosan, míg a másik gépkocsi vezetője, egy 39 éves iharosberényi férfi könnyebben megsérült.

Fotós: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Előzmény: 

17.00 Két gépkocsi ütközött össze a 61-es főút 188-as kilométerszelvényénél, Nagykanizsa térségében kedden késő délután. A város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. Egyikük beszorult, az egység kiemelte, majd átadta a mentőknek. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Álló kocsisor
Fotós: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Nagykanizsa irányából a Kaposvári úti körforgalomnál visszafordítják, Pogányszentpéter irányából Kisfakos felé terelik.

Fotós: Szakony Attila / Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában