Az elmúlt 24 órában történt

2022.11.15. 08:57

Beton hídfőnek hajtott és kigyulladt egy autó a 7336-os számú mellékúton

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 58 éves veszprémi férfi közlekedett tehergépjárművel 2022. november 14-én 17 óra 50 perc körül a 7336-os számú mellékúton, Karmacs irányából Zalaszentlászló felé, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban útpadkára hajtott, majd egy beton hídfejnek csapódott. Az ütközés következtében a gépkocsi kigyulladt és kiégett, a keletkezett tüzet a katasztrófavédelem eloltotta. A balesetben a sofőr könnyebben sérült.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában három személyt fogott el, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat személyt állítottak elő, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában