Az elmúlt 24 órában történt

2022.09.24. 09:19

Elsodorta a biciklist az autós Zalaegerszegen

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 86 éves helyi férfi közlekedett személyautóval 2022. szeptember 23-án 9 óra 57 perc körül Zalaegerszegen a Platán soron. Haladása során, amikor a 25. szám előtti gyalogosátkelőhelyhez ért, későn észlelte a neki balról szabálytalanul kerékpározó 53 éves bagodi férfit, így a járműve bal elejével fellökte, aki a gépkocsi elé az úttestre esett. A baleset következtében a biciklis könnyebben megsérült.

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában négy főt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában