Bűneset

2022.07.14. 11:54

Fizetés nélkül távoztak az apartmanból, a keszthelyi rendőrök őrizetbe vettek két nőt és egy férfit

Bejelentés érkezett a rendőrségre, 2022. július 8-án délután, hogy egy hévízi apartmant a bejelentő kiadta, majd mikor a pénzért ment észlelte, hogy a házból pár gyerekjáték, hajszárító eltűnt és a vendégek sem voltak már ott, fizetés nélkül elmentek.

police.hu

Forrás: Illusztráció

Az egyenruhások megállapították, hogy 2022. július 4-e és 8-a között ismeretlenek kivettek egy hévízi apartmant, a szállásköltséget nem rendezték, amivel a tulajdonost tévedésben tartották, valamint hajszárítót és gyerekjátékokat tulajdonítottak el. Ezt követően egy keszthelyi apartmanból július 12-én egy parfümös dobozából 11 ezer eurót elloptak.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 34 éves jákói férfit, egy 19 éves kisasszonyfai nőt, és egy 22 éves kisasszonyfai nőt, majd július 13-án elfogták őket. A nyomozók a triót csalás vétség, lopás bűntett, és üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették őket – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában