Nem tartottak megfelelően jobbra

2022.06.12. 08:42

Két autó ütközött Várvölgy közelében

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: Illusztráció / Fehér Márk

Egy 56 éves cserszegtomaji férfi közlekedett személyautóval 2022. június 11-én 6 óra 10 perckor a 7342-es számú úton Várvölgy irányából Zalaszántó felé. Amikor a 13-as kilométerszelvényhez ért, nem tartott megfelelően jobbra, így érintőlegesen neki ütközött a vele ellentétes irányban szintén jobbra tartás nélkül közlekedő 34 éves lesenceistvándi nő által vezetett gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján.

A zalai rendőrök négy főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt. Olvasható a police.hu-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában