Frissen Zalából

2021.12.22. 12:24

Egy bolgár férfi tört be a bagodi benzinkútra

A Zalalövői Rendőrőrs munkatársai a helyszín közelében fogták el az 51 éves bolgár férfit.

police.hu

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. december 21-én 21 óra után, hogy Bagodon az üzemanyagtöltő állomás riasztója jelez. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és megállapították, hogy egy ismeretlen személy betörte a kút épületének ablakát, és oda bement, felfeszítette a pénztárgépet, de a riasztórendszer megzavarta, és elmenekült.

 

A helyszíntől körülbelül 500 méterre a rendőrök ellenőrzés alá vontak egy személygépjárművel közlekedő férfit, aki zavartan viselkedett, valamint a biztonsági kamera felvételei alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Ezt követően az 51 éves bolgár férfi autóját átvizsgálták, és ott feszítővasat, fejlámpát, maszkot, drótvágót és nagyobb csavarhúzókat találtak.

 

A Zalalövői Rendőrőrs egyenruhásai az elkövetőt elfogták, előállították, majd lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában