Frissen Zalából

2021.10.15. 13:09

Mozdony és pótkocsis traktor ütközött össze Nemesapátinál – Frissítve

Alsónemesapáti és Nemesapáti között található vasúti átjáróban délután fél egy magasságában mezőgazdasági munkagép és motorvonat ütközött.

Jóna István, MTI

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A baleset következtében a traktor pótkocsija leszakad, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Az érintett útszakaszon a helyszínelés ideje alatt teljes útzár van érvényben – tájékoztatott Pál-Tóth Evelin r. főhadnagy, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője.

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik kiérve a mezőgazdasági gépet áramtalanították és megkezdték a műszaki mentést – tudtuk meg Kósi Zsolt tű.hadnagytól, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől.

A vasúti pályát lezárták, így a Pannónia InterRégió utasainak a Búcsúszentlászló-Zalaszentiván szakaszon pótlóbuszra kell átszállniuk. A Mávinform tudatta: a helyszínelés és műszaki mentés idejére – várhatóan 15 óráig – a vasúti pályát az érintett szakaszon lezárták. A Pécsről 10.17-kor Szombathelyre indult és a Szombathelyről 13.10-kor Pécsre indult Pannónia InterRégió utasainak a Búcsúszentlászló-Zalaszentiván szakaszon pótlóbuszra kell átszállniuk, emiatt a menetidő jelentősen megnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában