Frissen Zalából

2021.10.20. 14:30

Balesetben meghalt egy meztelenül vezető férfi Vas megyében, nem sokkal később holttestet találtak a leégett házában

A vaol.hu infromációi szerint szerdán reggel 9 óra után riasztották a tűzoltókat a Veszprém megyei Dörgicsére, az Agyaglik-dűlőbe, ahol a szőlőhegyen egy körülbelül 30 négyzetméteres épületben keletkezett tűz.

vaol.hu, veol.hu

A portál úgy tudja, hogy mikor a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az épület már csak parázslott, teljesen le volt égve, tehát a tűz korábban keletkezett. Az oltás közben a tűzoltók találtak egy halott embert is. A vaol.hu szerint a leégett épületben lakott az a férfi, aki szerdán reggel 6:40 körül meztelenül vezetve balesetet okozott Vas megyében, a 84-es főúton Nemeskeresztúr közelében. A 71 éves férfi a balesetben elhunyt.

A veol.hu Veszprém megyei portálnak Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens megerősítette, hogy a házban szénné égett emberi maradványokat találtak. Hozzátette, a történteket büntetőeljárás keretében vizsgálja a Veszprém megyei Rendőrfőkapitányság. A helyiek megdöbbenten állnak a történtek előtt, és többen megerősítették, hogy a reggel Vas megyében balesetben elhunyt férfi és párja laktak az Agyaglik-dűlőn lévő házban.

A helyszínre a badacsonytomaji hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral a még izzó, parázsló részeket oltják, valamint nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztetik az épületet.

A TV2 Tények információ szerint a kiégett házban a Vas megyében meghalt férfi feleségének a holttestét találták meg. A helyszínelők szerint egyértelmű, hogy szándékosan hajtott neki a kamionnak a férfi. A rendőröket is megdöbbentette a szörnyű családi tragédia. További részleteket itt olvashat.

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halalos-baleset-a-szomszedos-vas-megyeben-kamion-es-szemelyauto-utkozott-a-84-es-uton-fotok-5699789/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában