Frissen Zalából

2021.10.20. 09:06

Halálos baleset a szomszédos Vas megyében – Kamion és személyautó ütközött a 84-es úton

A vaol.hu információi szerint teljesen meztelen volt az az idős férfi, aki szerdán reggel halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozott a 84-es főúton Vas megyében, Nemeskeresztúr közelében.

Horváth Balázs

Fotók: Horváth Balázs

Frissítve:

Egy kamion haladt a 84-es úton Jánosháza felől Sümeg irányába szerdán reggel 6:40 körül, amikor szemből egy Mitsubishi terepjáró érkezett. Szemtanú elmondása szerint a Mitsubishi hirtelen, az utolsó pillanatban tért át a szembejövő sávba, ahol a vele szemben szabályosan közlekedő kamion érkezett. A kamion vezetője már semmit nem tudott tenni az ütközés elkerülése érdekében, a két jármű frontálisan rohant egymásba. Az ütközés után a személyautó és a kamion is az árokba csapódott, a 25 tonna aszfaltot szállító pótkocsi pedig felborult, a friss aszfalt az út melletti mezőgazdasági területen szétszóródott.

A helyszínre a sümegi, a sárvári és a jánosházi tűzoltók, a mentők és a rendőrök is kiérkeztek, de a Mitsubishi vezetője olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A vaol.hu információi szerint a Mitsubishit vezető férfin egyáltalán nem volt ruha. A baleset okát vizsgálják. A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni, a forgalmat több órán keresztül elterelik.

Fotó: Horváth Balázs

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy mart aszfaltot szállító kamion és egy személyautó a 84-es főúton Nemeskeresztúr közelében. Az ütközés után a kamion az út menti árokba hajtott, a pótkocsija felborult. A helyszínre a sárvári, jánosházi és sümegi tűzoltók érkeztek ki, illetve egy tűzoltódaru is fog érkezni Győrből. Úgy tudjuk, hogy az ütközésben egy ember életét vesztette – írja a Vas megyei portál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában