Frissen Zalából

2021.10.22. 08:58

Drogosan vezetett a fiatal zalai nő

Kétféle drogot is fogyasztott, majd autóba ült a fiatal nő, ám rendőri ellenőrzésbe futott; ügyében nemrég született vádirat.

Arany Gábor

A büntetőügyet ismertetve dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője közölte, a 31 éves sárhidai nő 2021. március 10-én este személygépkocsival közlekedett Zalaegerszegen a Nyerges utcában a Damjanich utca irányába, és utast is szállított, amikor a rendőrök megállították ellenőrzésre. Mivel felmerült nála a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért mintavételre előállították.

A nőnél a vizsgálat kábítószer, mégpedig amfetamin, valamint új pszichoaktív fogyasztását igazolta. A vádirat megfogalmazása szerint a nő az ellenőrzéskor kábítószer és új pszichoaktív anyag hatása alatt volt, ami a gépjárművezetési képességét hátrányosan befolyásolta, emiatt a Zalaegerszegi Járási Ügyészség járművezetés bódult állapotban vétsége miatt emelt vádat ellene.

 

Kiemelt képünk illusztráció / pixabay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában