Frissen Zalából

2021.10.28. 13:30

Droggal fizetett a szexért egy német férfi a zalakomári nőnek

Óránként húszezer forintos tarifáért kínálta magát Laura néven az interneten az a zalakomári nő, akinek a szolgáltatásait egy 49 éves német férfi is igénybe vette, ő azonban alkalmanként kannabisszal fizetett a légyottért.

Arany Gábor

Forrás: Shutterstock

A magát szexfüggőnek tartó német férfi hazájában és Magyarországon is évek óta rendszeresen fogyasztott kábítószert. Élt Keszthelyen is, majd 2020 augusztusától Zalakomárban lakott, ahol megismerkedett főbérlője rokonságával, ismerőseivel, többek között Laurával is. Az ő szexuális szolgáltatásait havi rendszerességgel vette igénybe a német férfi, és a pénz mellett kannabisszal fizetett legalább 100 ezer forint értékben. Esetenként 2-3 gramm kannabiszt adott át a nőnek pénz helyett, a drog grammját 3000 forintban elszámolva. A vádirat megállapításait szerint 2021. május 4-ig körülbelül 30 gramm kannabisz adott át a nőnek. Ez év januárjában pedig négy-öt darab speed néven ismert amfetamin tartalmú tablettát adott egy másik nőnek, aki nála az idő tájt takarítani szokott. Ennyivel azonban nem elégedett volna meg, mert a takarítónőnek január végén és február közepén különböző kábítószerféleségekről készült fényképeket küldött el, és több alkalommal hívta őt magához, hogy együtt „partyzzanak”, azaz a kábítószerért cserébe nyújtson neki szexuális szolgáltatást. A nő azonban a férfi ajánlatát nem fogadta el. A büntetőeljárás megindulásakor, ez év május 5-én a férfi Zalakomár Petőfi utcai lakásában különféle formában amfetamint, valamint kannabisz tartalmú növényi végződéseket és növényi törmeléket foglaltak le. Ezekkel a férfi a szexuális szolgáltatásokért akart fizetni, a drogokból fogyasztott is.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közlése szerint a férfi ellen a kanizsai járási ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntett miatt emelt vádat.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában