Frissen Zalából

2021.09.09. 09:38

Egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti baleset történt szerdán Zalában

Mutatjuk az elmúlt 24 óra rendőrségi híreit.

police.hu

Fotó: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 58 éves gellénházai nő közlekedett egy személygépkocsival 2021. szeptember 8-án 14 óra 45 perckor Zalaegerszeg, Mártírok útján a Kazinczy tér irányából a Petőfi Sándor utca felé. Haladása során járműve elejével nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító, majd megálló 36 éves gersekaráti férfi által vezetett személygépkocsi hátsó részének. A baleset során személyi sérülés nem történt, a gépjárművekben anyagi kár keletkezett.

Fotó: police.hu

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök kettő főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt – írja a police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában