Frissen Zalából

2021.08.05. 07:32

Halálos baleset történt a 74-es főúton Hahótnál – Frissítve

Halálos közlekedési baleset történt csütörtökön reggel fél hat körül időben a 74-es főúton.

Arany Gábor

Összeroncsolódott személyautó a 74-es fõúton Hahót térségében 2021. augusztus 5-én. A fõút 23-as kilométerénél karambolozott egy magyar és egy külföldi rendszámú autó, mindkét jármûben két-két ember utazott. A magyar autó vezetõje a helyszínen meghalt.

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Információink szerint egy Zalaegerszeg felé tartó Peugeot személyautó ütközött össze a főút Hahótot elkerülő szakaszán a szemből érkező, szlovák rendszámú Volkswagennel. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Takács Tivadar érdeklődésünkre közölte, hogy mindkét autóban ketten utaztak, és mind a négyen megsérültek. A Peugeot-t vezető 62 éves zalaszentbalázsi férfi életét vesztette.

Összeroncsolódott személyautó a 74-es főúton Hahót térségében 2021. augusztus 5-én. A főút 23-as kilométerénél karambolozott egy magyar és egy külföldi rendszámú autó, mindkét járműben két-két ember utazott. A magyar autó vezetője a helyszínen meghalt. Fotó: Varga György / MTI
Fotó: Varga György / MTI

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a nagykanizsai és a pacsai hivatásos tűzoltókat riasztották.

Fotó: Varga György / MTI
Fotó: police.hu

A helyszínelés miatt a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat a településen át terelték. A további három súlyos sérültet a nagykanizsai kórházba szállították.

A rendőrök a helyszíni szemlét 11 órakor befejezték, és a műszaki mentés is véget ért. A forgalomkorlátozás megszűnt, a forgalom ismét zavartalanul halad az érintett útszakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában