Frissen Zalából

2021.07.07. 08:19

Két autó ütközött Gyenesdiáson – a rendőrség keddi összesítője

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Forrás: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 58 éves remeteszőlősi nő közlekedett 2021. július 6-án 17 óra 55 perckor személygépkocsijával Gyenesdiáson, a Csány László utcában a 71-es főút felé, amikor balra szeretett volna kanyarodni Keszthely irányába, nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó 87 éves budapesti férfi által vezetett gépjárműnek és összeütköztek. Az utóbbi autó utasa a balesetben megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Fotó: police.hu

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt – írja a police.hu.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/gyalogosgazolas-karambolok-sok-baleset-tortent-a-het-elejen-a-zalai-utakon-5380652/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában