Frissen Zalából

2021.06.10. 10:16

Bedrogozva maszturbált egy kertvárosi parkolóban a zalaegerszegi férfi

Egy 1987-ben született zalaegerszegi férfi amfetamin-tartalmú port, metamfetamin-tartalmú kristályos anyagot, marihuánát, valamint MDMB-4en-PINACA tartalmú növényi anyagot szerzett meg, magához vette őket, 2020. május 6.-án az esti órákban gépkocsiba ült, és ott fogyasztott a kábítószerekből.

zaol.hu

Képünk illusztráció

Közvetlenül előtte bevett még egy midazolám hatóanyagú nyugtató-altató gyógyszert is. Ezek hatására a Zalaegerszeg, Átalszegett utca 35. szám előtti parkolóban a személygépkocsiban ülve folyamatosan sikongatva és üvöltözve, öntudatlan állapotban önkielégítést végzett.

A gépkocsival el is indult, és a Tesco Áruház parkolójában az egyik bevásárló-kocsi tároló oldalának ütközött. A férfi a gépkocsiból kiszállt, megnézte a gépkocsiját és a tárolót, majd visszaült a gépkocsiba, elhagyta a parkolót és a járművel nagy sebességgel a Balatoni úton a csácsbozsoki városrész irányába cikázva folytatta útját. Végül 22 óra körül a 76-os főúton a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött.

A rendőrség a férfi gépkocsijából a már megjelölt kábítószerek mellett további kábítószereket foglalt le.

A vádlott 2020. május 6.-án 21 óra 15 perc és 22 óra közötti időben kábítószertől, új pszichoaktív anyagtól, valamint altató-nyugtató gyógyszertől befolyásolt, ebből következően bódult állapotban vezette a Toyota típusú személygépkocsiját.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség kábítószer birtoklás bűntette, és járművezetés bódult állapotban vétsége miatt emelt vádat. – tájékoztatott Dr. Pirger Csaba, főügyészségi ügyész, sajtószóvívó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában