Frissen Zalából

2021.04.18. 17:00

Ájulásig fojtogatta gyermekei anyját egy pákai férfi

A konfliktusok erőszakos kezelése leggyakrabban a közeli hozzátartozók között fordul elő, rendszeresen számolunk be büntetőeljárásba torkolló esetekről.

Arany Gábor

Forrás: Shutterstock

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba által ismertetett vádemelésig jutó ügyben tettlegességre ragadtatta magát egy szakításba beletörődni nem tudó férfi.

A pákai pár élettársi kapcsolata 2012-ben kezdődött, három gyermekük is született, de a nő 2020 februárjában szakított 45 éves párjával annak alaptalan féltékenysége miatt. A kiskorú gyermekekre tekintettel azonban továbbra is egy háztartásban éltek Pákán. A férfi féltékenysége 2020. február 20-án este erőszakba csapott át.

Az apa a gyermekekkel a pákai játszótéren töltötte az időt, ide érkezett meg Zalaegerszegről az asszony, akit párja kérdőre vont, mert arra gyanakodott, hogy megcsalja. Ezen szóváltás alakult ki közöttük, aminek tanúi voltak a gyerekek, így azt is láthatták, hogy az apjuk bántalmazza az édesanyjukat. A család hazatért, de a férfi újra nekiesett az asszonynak, haját tépte, fojtogatta, a mobiltelefonját is öszszetörte. A nő ezután egy hétre elköltözött, majd a kapcsolatuk rendezése érdekében visszatért Pákára, de a féltékeny férfi március 14-én megint rátámadt és bántalmazta. Az asszony emiatt a gyerekekkel Csömödérre menekült az anyjához. Itt sem volt nyugta a féltékeny férfitól, aki április 20-án megjelent Csömödéren, bement a nő édesanyjának udvarára, ott megtámadta gyermekei anyját, bántalmazta, fojtogatta, amíg a nő eszméletét veszítette.

A bántalmazást csak anyósa felbukkanásakor hagyta abba. A Lenti Járási Ügyészség kapcsolati erőszak, magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában