Összesítő

2019.12.07. 07:55

Több komolyabb baleset történt Miklós napján a zalai utakon

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, két könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

Ford típusú személygépkocsival közlekedett egy 61 éves nő 2019. december 6-án 9 óra 35 perckor a 75-ös számú főúton Pacsa irányába, amikor elvesztette uralmát a járműve felett, letért az úttestről, majd a jobb oldalon lévő vízelvezető árok falának csapódott. A balesetben a járművezető könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Egy 22 éves becsehelyi nő 14 óra 24 perckor a 7538-as számú mellékúton Lenti irányából Lovászi felé közlekedett egy Ford Focus típusú személygépkocsival, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatból kiérve megcsúszott, letért a vízelvezető árokba, majd tetőlemezén átfordulva a bal oldalán állt meg. A baleset következtében a sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A 68154-es számú mellékúton közlekedett egy 19 éves nagykanizsai férfi 18 óra 50 perckor Belezna irányából Surd felé Volkswagen típusú személygépkocsival. A 6804-es számú úthoz érve fékezés nélkül egyenesen áthajtott a kereszteződésen, majd a vízelvezető árkon keresztül haladva az út melletti mezőgazdasági területen állt meg. A gépjármű vezetője a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, egyiküket bűncselekmény elkövetésén érték tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök három főt állítottak elő, közülük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A szonda három esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2019. december 6-án Zala megyében – adta hírül a police.hu.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott út-, időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően-, a közlekedési szabályokat betartva, egymásra odafigyelve, körültekintően közlekedjenek, és vezessenek óvatosan!​

… hogy mindenki hazaérjen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában