Jó hírek

2017.10.30. 11:35

Előkerült az eltűnt kanizsai lány – Frissítve!

Kopár Alexandrának péntek éjjel veszett nyoma.

delzalapress.hu, Horváth-Balogh Attila

A fiatal lány épen, egészségesen tért be a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra hétfő délelőtt – tudta meg a delzalapress.hu.

A lány eltűnéséről korábban itt írtunk.

Kopár Alexandra érdeklődésünkre elmondta: amikor édesapja elkérte tőle a telefonját, megijedt, mert szerelmét addig titkolta előtte – ez volt az első komoly kapcsolata.

- Érzelmileg összezavarodtam ettől a helyzettől, nem tudtam, mit tegyek, hogyan adjak magyarázatot apukámnak, ezért inkább elrohantam – idézte fel. – Egészen a kilátóig futottam és ott húztam meg magam, ott töltöttem a péntek éjszakát, a szombatot és a vasárnapot is. Igen, féltem a sötétben és hallottam, hogy keresnek – akkor pedig már attól rémültem meg, micsoda galibát okoztam, hányan kutatnak utánam, ezért nem mertem szólni. Az elmúlt két napban volt időm gondolkodni és úgy döntöttem, bemegyek a rendőrségre. És azt is elhatároztam, hogy szakítok a fiúval…

Az édesapa, Kopár Antal mindehhez azt fűzte hozzá: boldog, hogy lánya élve, épségben előkerült, köszöni a sok-sok segítséget és a megosztást.

- Azt gondolom, ez az egész tanulságos eset a számunkra és mindenki számára az lehet – jelezte. – Az ember nem is hinné, hogy a szerelem hatására micsoda érzelmi viharok tombolnak a kamaszokban…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában