Frissen Zalából

2021.11.14. 07:31

Vasárnap is marad a borult, párás idő Zalában

Elszórtan lehet eső, zápor.

zaol.hu

Fotó: Pixabay

Erősen felhős, párás, főleg nyugaton tartósan borult idő lesz. Reggel sokfelé képződik köd. Napközben a déli tájakon csökken a felhőzet, de csak kevés napsütés várható. A délnyugati, nyugati területeken elszórtan lehet eső, zápor. Napközben 11, éjjel 4 fok körül alakul a hőmérséklet – derül ki a Köpönyeg előrejelzéséből.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket, a frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli órákban érezhető hideg miatt a mozgásszervi betegségben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet, korábbi csonttörések helye fájdalmassá válhat. A kevesebb napfény, szürke, egyhangú időjárás lehangolóan hathat ránk, ezért az arra hajlamosaknál általános rosszkedv, indokolatlan fáradtságérzet, aluszékonyság jelentkezhet, a depressziós tünetek is erősödhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!