Időjárás

2018.12.26. 10:18

Felmelegedés jön Zalába a két ünnep között!

Karácsony utolsó napján sem fogunk megfagyni.

zaol.hu

Kellemes idővel búcsúzik a karácsony, bár azért belül szomorúak vagyunk, hogy idén sem esett le a hó. Szerdán a legmelegebb órákban 6 fokra szökik fel a hőmérséklet, míg este 3 illetve 5 fok között alakul. Kissé felhős lesz az égbolt, ám igazi „sétálós” időnk lesz. Használja ki!

Csütörtökön tovább melegszik az időjárás, bár az alacsony légnyomás rányomhatja bélyegét az arra érzékenyek napjára. A kora reggeli 3 fok, délutánra 8-ra szökik fel, s felhők is csak elvétve jelennek meg az égen. Estére kissé lehűl majd a levegő, délután 4, este pedig 2 fokot mérhetünk majd.

Pénteken marad az alacsony légnyomás, de legalább az idő is ugyanolyan kellemes marad, mint az előző napokban. Hajnalban ugyan lehet 0 fok, de délutánra 8-ra emelkedik. Este sem fogunk megfagyni, délután 5, míg a leghűvösebb órákban 3 fokra hűl a levegő. A nap folyamán a felhőzet megerősödhet, de esővel nem kell számolnunk - ígéri a meteorológia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!