Ön dönt!

2023.05.16. 10:00

“Zala Vármegyei Fogyasztókért” cím: szavazzon!

Az idén ismét gazdára talál lapunk és hírportálunk közreműködésével, olvasóink ajánlásai és szavazatai alapján a „Zala Vármegyei Fogyasztókért” cím.

ZH

Forrás: pexels.com

Az immár hagyományos elismerés – a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség kezdeményezéseként – a jogkövető, tisztességes piaci magatartást, a fogyasztóbarát, udvarias ügyintézést és a jó minőségű termékek, szolgáltatások biztosítását hivatott elismerni, s ezekre az értékekre a figyelmet ráirányítani.

2023-ban is kettő olyan zalai vállalkozó, illetve vállalkozás részesülhet az elismerésben, akit/amelyet maguk a fogyasztók, lapunk és hírportálunk olvasói arra érdemesnek tartanak. A cím odaítéléséről két szakaszban dönthetnek az olvasók: először ajánlásokat tehettek, s 16-án, kedden 10 órakor a szavazás is megkezdődik zaol.hu oldalunkon.

A legtöbb ajánlást begyűjtött 10 jelölt: Archi Metal Kft., Center Optika, Contrast Cafe & Bistro, Éden Süteményház, Fantasy Fashion Fehérnemű, Hotel Európa Fit, Iván Dental, Nyakas Utazási Iroda, Zalaco Zrt., Zalakarosi Családi, Élmény- és Gyógyfürdő Zrt.

Zaol.hu oldalunkon május 22-én 12 óráig várjuk a voksokat. Részletek és játékszabályzat ITT olvashatják. Az elismerést május 24-én a Zala Vármegye Gazdaságáért című kiadványunk bemutató rendezvényén, a kamara által szervezett gazdasági fórumon vehetik majd át a díjazottak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!