Mert fontos az egészség

2023.02.28. 15:00

Adományt kaptak a zalai idősotthonok

A Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége Zala Megyei Szervezete a Béres Alapítvány által felajánlott egymillió forint értékű, Béres cseppekből álló csomagot osztott szét kilenc zalai idősotthon és szociális gondozó intézmény között kedden délelőtt.

Mozsár Eszter

Csönge Jusztina, a Zalakarosi Szociális Alapellátó Szolgálat intézményvezetője (jobbra) veszi át az adományt dr. Kocsis Gyula megyei elnöktől és Vidovicsné Bene Erzsébet elnökhelyettestől.

Fotó: Pezzetta Umberto

Az átadás helyszíne a Zalaegerszegi Gondozási Központ Idősek Otthona volt. A gyógyszerészeti javaslat alapján három hónapon belül felhasználhatják az adományt az érintett – zalaegerszegi, nagykanizsai, keszthelyi, lenti, letenyei, zalakarosi, hévízi, zalaszentgróti – intézmények. Az országos szövetség húsz év alatt mintegy 150 millió forintnyi támogatást kapott már ilyen formában az alapítványtól. 

Böröczné Bokronyi Edina, a Zalaegerszegi Gondozási Központ Idősek Otthona intézményvezetője veszi át az adományt.
Fotós: Pezzetta Umberto

A mostani felajánlás az éves támogatáson felül érkezett, amit a zalai szervezet a társadalmi felelősségvállalás jegyében nyújtott át az intézményeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!