Szponzorált tartalom

2020.06.26. 19:12

Az etikett címke megfelelő minőségének fontosságáról

A vonalkódos adminisztráció területén nem megkerülhető elem az etikett címke. A professzionális szolgáltatás érdekében kiemelten fontos, hogy kiváló minőségű alapanyagokból készült öntapadós matricát használjunk.

blank stickers on the brown wooden table

Etikett címke kizárólag megbízható gyártótól

Számtalan vonatkozásban, így például raktári és ipari területeken, illetve irodai és üzleti munkákban is alapvető komponens a megbízható öntapadó címke. De még az egészségügyi felhasználásban is fontos mindennapi alkotóelem.

Az etikett címke bármely szektorban való alkalmazására is gondolunk, esszenciális, hogy a végeredmény ne csak jól olvasható, de tartós is legyen. Ezért nem mindegy a minőség!

Képzeljük csak el, mekkora információveszteséget jelenthet, ha egy évekre szánt etikett matrica idő előtt elhalványul! Vagy ha elenged a ragasztó, és a címke egyszerűen leválik a felületről.

Akár rövidebb élettartamra szánt, nem vízálló, éghető papír vagy thermo etikett címke tekercsre van szüksége, akár műanyag kivitelre, a megfelelő minőség elengedhetetlen ahhoz, hogy a matrica az elvárt feltételeket nyújtsa.

blank stickers on the brown wooden table

Etikett címke tekercsek a Digicode webáruházból

Fontos tehát, hogy kizárólag maximálisan megbízható helyről és minőségi termékeket kínáló, megbízható gyártótól szerezzük be az öntapadós címke tekercseket. A digicode.hu pontosan ilyen online áruház.

Bármilyen igényről is legyen szó, a Digicode-nál szinte biztosan megtalálja, amit keres! Az általuk forgalmazott etikett címke tekercsek mindegyike a legkiválóbb minőséget képviseli. Topstick vagy Avery Zweckform? Itt megtalálja!

Amennyiben további nyomatok készítése is szükségessé válik, a Digicode minden ismert címkenyomtató-gyártó termékéhez biztosít fizetős, vagy akár ingyenes címketervező softvert.

Az ingyenes szoftverek valamivel kevesebb funkcióval rendelkeznek, de bizonyos esetekben tökéletesen elegendőnek bizonyulnak. Speciális, például a gyógyszeriparban használható vonalkódok készítéséhez viszont valószínűleg fizetős verzióra lesz szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!