Álláskereső

2019.04.25. 16:00

Találd meg álmaid munkáját! Mutatjuk Zala megye álláslehetőségeit

Takarítót, karbantartót és szobalányt is keresnek megyénkbe.

zaol.hu

Forrás: Shutterstock

Zalaegerszegre keresnek takarítót és műszaki végzettséggel rendelkező karbantartót egy műszakban, 8 órában. Akár nyugdíjasok is jelentkezhetnek. A fizetés mellé cafeteria is jár, a takarító állás betöltéséhez OKJ-s tisztítás technológiai képzettség előnyt jelent. Érdeklődni: 70/197-5241-es számon lehet Részletek ITT.

Projektvezető-asszisztenst keresnek Zalaegerszegre. Fontos a tárgyalóképes német nyelvtudás, valamint a gépész-, műszaki ismeret. Önéletrajzokat a [email protected] e-mail címre lehet elküldeni. Részletek állásoldalunkon.

Marcaliba három műszakos álláslehetőséget kínálnak. A fizetés mellé teljesítményarányos bónusz és cafeteria is jár, továbbá 13. havi fizetést biztosítanak. Elérhető céges buszjárat is Nagykanizsa és Keszthely környéki településekről. Telefonon érdeklődni a 0670/197-5241-es számol lehet.

Zalakarosi hotel keres azonnali belépéssel, kiemelt bérezéssel, konyhai kisegítőt és szállodai szobalányt éves állásra. Jelentkezés a 30/9390-390 telefonszámon vagy írásban az [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!