Fogadj örökbe!

2018.09.17. 15:05

Gazdikereső – Tündéri kutyák keresik új családjukat

A zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyen rengeteg kutyus várja szerető gazdáját. A menhelyen élő kutyákkal szemben sok ember előítéletes, pedig ezek a kutyusok azok, akik a legtöbb szeretetet képesek adni!

zaol.hu

Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Wonka

Wonka évek óta él a menhelyen Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Wonka nem egy „mai csirke”. 2009-ben született, gordon szetter keverék kan. Szegény Wonkát nem kímélte az élet, a menhelyre mentett, megkínzott kutyusként került. Egy éves korában örökbe fogadták, ám gazdái költözése miatt évekkel később visszakerült a menhelyre. Nagyon barátságos, bár kicsit félszeg négylábú. Szörnyű sorsa miatt, ha fél egyszer-egyszer odakaphat, ha valamit félreért. 10 éven aluli gyerekek mellé nem, ám bármely más korosztály mellé ajánlott társ. A macskákat nem szereti, ám a szuka kutyusokkal jól kijön!

Pálma

Pálma már nagyon szeretne otthonra lelni Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Pálma a menhely régi lakója, egy 2013-ban született, keverék németjuhász szuka. A pózvai kavicsbányánál találtak rá kölykeivel együtt. Régi gazdája Petőmihályfán lakott, de Pálma mindig megszökött. Kedves és aktív kutya, ám roppant domináns. Fajtársait és a macskákat sem kedveli, így egyedüli kutyának ajánlott. Folyamatosan mozog, ezért olyan gazdi mellé való, aki sokat tud foglalkozni vele. Tudjon meg többet!

Kócos

Fotó: Bogáncs Állatmenhely

A kis fekete kankutya 2015 októberében látta meg a napvilágot, egy puli és egy schnauzer keveréke. Mielőtt a menhelyre került Alsószemenyén kóborolt, ahol egy helybéli fogadta be ideiglenesen. Régebben nagyon félős volt, ma azonban kedves és érdeklődő. Kócosnak hatalmas a mozgásigénye, így főleg családi házba ajánlott befogadni, ahol kedvére futkározhat. Mivel könnyen alkalmazkodik, kiváló családi kutya, gyerekek mellé is bátran befogadható. Bővebben itt olvashat Kócosról.

Mindhárom kutyus oltva, chipelve és ivartalanítva van. Ha örökbe szeretné fogadni valamelyiküket, a 30/424-3579-es számon érdeklődhet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!