Az olvasóknak is bemutatkoznak a lányok

2024.02.21. 18:00

Megérkeztek a Tündérszépek 2024 szépségverseny első nevezői

Három fiatal hölgy, három eltérő személyiség. Egy azonban közös bennük, mindannyian jelentkeztek már a Tündérszépek 2024 szépségversenyére. Most pedig olvasóinknak is bemutatkoznak, illetve rajtuk keresztül arra biztatjuk a 18 és 35 év közötti hölgyeket, hogy nevezzenek.

Benedek Bálint

Vadász Laura a Nagykanizsa 1-es számú postán mosolyog az ügyfelekre

Fotó: Szakony Attila

Zala vármegyéből elsőként nevezett a Tündérszépek 2024 szépségversenyre a nagykanizsai Vadász Laura. A 26 éves hölgy ismerős lehet olvasóinknak, hiszen 2022-ben már bekerült a mezőnybe. Nagykanizsán, az Ady utcában az 1-es számú posta ügyfélszolgálati ügyintézőjeként dolgozik immár öt éve.

Az eredeti szakmám fodrász, de vállalkozóként nehéz lett volna az indulás, ezért váltottam – mesélte. – A nővérem akkoriban éppen a postán dolgozott, ő ajánlott be, amiért a mai napig hálás vagyok neki. Szerencsére változatosak a napjaim, sok emberrel találkozom, ha az ablakban szolgálok ki, de gyakran a főpénztárban is számítanak a munkámra.

A bájos, mosolygós Laura 178 centiméter magas, s gyakran hallotta a családjától, barátaitól és ismerőseitől is, hogy a modellszakmában lenne a helye. Fotózták már stúdióban, kedveli a pózolásokat, olyankor nagyon elemében van. Bár magától soha nem jelentkezett volna két éve, de a környezete biztatására belevágott és nem bánta meg. Ugyan akkor helyezést nem ért el, de sok tapasztalatot szerzett.

Az idén viszont szeretnék előrelépni. A Tündérszépek 2024 versenyben eddig a természetes szépségnek adtak teret, az számított, kinek van tündéri kisugárzása – fogalmazott. – Remélhetőleg az idén is így lesz, alig várom az áprilist, hogy elkezdődjön a verseny.

Borbély Vivien a valódi nőiességet hirdeti azzal, hogy nevezett 
Fotó: ZH

A 21 éves nagykanizsai Borbély Vivien február elején már olvasta a Tündérszépek 2024 szépségverseny kiírását, de csak egy héttel később döntött a jelentkezés mellett. Az egyik hipermarket parfümüzletében eladóként dolgozó lányt érdekli a fotózás, már 17 éves kora óta gyakran pózol a fényképezőgépek előtt. Amolyan hobbimodellnek tartja még magát, de tavaly szeptember óta többféle projektben szerepelt, még hajszínt is váltott az egyik feladat miatt.

Megtetszett ez a világ, szívesen állok a kamera elé, szeretem a közös munkákat a fotósokkal – mondta Vivien. – Megmondom őszintén, szeretnék berobbanni a köztudatba. A fényképekről is kiderül, hogy nem egy topmodell alkatú lány vagyok, inkább a nőies világot képviselem, akikből kevés van. Viszont szeretnék kiállni magamért, hiszen a természetes kisugárzás mindennél többet ér. Itt az idő, hogy az átlagos testalkattal rendelkező lányok is nevezzenek, és megmutassák az igazi arcukat. Kilépnék a komfortzónámból és akár másik fotósokkal is dolgoznék együtt, vannak ötleteim és terveim a jövőre nézve.

Vivien a munka mellett a fővárosi Színház és Film Intézet felnőttképzésében fodrász-, smink- és maszkmesternek tanul.

Kovács Krisztina szeretné kipróbálni magát a szépségversenyek világában is
Fotó: ZH

Ugyancsak életében először szerepel szépségversenyen a 20 éves kehidakustányi Kovács Krisztina. A 20 éves lány a korábbi években is felfigyelt már a Tündérszépek felhívására a zaol.hu oldalon, de eddig még nem indult. Egészen mostanáig, amikor beadta a jelentkezését. Korábban több modelliskolát felkeresett, viszont a tanulás miatt nem vállalta be, most viszont örömmel nevezett.

Annyira tetszik ez a világ, imádok pózolni a fényképezőgépek előtt – fűzte hozzá Krisztina. – Jelenleg a fővárosban mérlegképes könyvelőnek tanulok, de szeretném kipróbálni magam a Tündérszépek 2024 versenyen, hiszen kizárólag jó dolgokat hallottam róla.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Zala vármegye szépségei Fejér, valamint Veszprém hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, érdemes már most nevezni, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!