Összegyűjtötték a régió csodáit

2024.01.27. 12:30

Murafölde turisztikai ajánlatai egy honlapon

Nagykanizsa környékének értékeit mutatja be az a weboldal, amely a napokban indult el.

Szalay Balázs

Több mint egy éven át zajló előkészítő munka után vált élessé az a weboldal, amely Murafölde felfedezésére invitálja olvasóit. A Régió Csodái kezdeményezés a környék programjait, kulturális, természeti és gasztronómiai lehetőségeit vonultatja fel, és mindenkit arra buzdít, hogy látogasson el Nagykanizsa térségébe.

A honlapot böngészők nemcsak programötleteket és kirándulási tippeket kapnak, hanem megtalálnak minden egyéb, de szintén fontos turisztikai információt is Murafölde meglátogatásához. Így például külön fület kaptak a fürdőhelyek és a horgászati lehetőségek, de tematikus programokkal csábító, állandó termelői gárdát felvonultató heti vásárt, vagy éppen zalai gasztronómiai fogásokat kínáló éttermek ajánlatát szintén meg lehet találni az oldalon.

A weblap létrejöttét az Európai Unió COSME programja támogatta, amelynek keretében az ötletgazdák háromezer euró támogatást nyertek el a „Smarter AoE” elnevezésű projektben. Ennek segítségével két nyelven is elérhetővé tudták tenni az új zalai honlapot, melyet „Murafölde – Régió Csodái” néven érdemes keresni a világhálón.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!