Köszöntés

2022.12.13. 19:00

Karácsonyi ünnepség az egerszegi idősek klubjában

"A karácsonyi szeretet, amit szívből kaptál, nem maradt benne a jókívánságokban. Az életre kelt, beléd költözött, és minden nap veled lesz. Nem vagy egyedül. Ez a szeretet minden ébredésnél vár, megfogja a kezed, elkísér…."

Arany Gábor

Az ünnepi műsor egy pillanata

Fotó: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

Csitáry-Hock Tamást idézve mondott köszöntőt Balaicz Zoltán polgármester, amikor kedden délután ellátogatott a karácsonyi ünnepségre az idősek andráshidai klubjába. 

Érdeklődésünkre Devecser Bernadett, a Gondozási Központ nappali ellátás intézményvezetője elmondta, a három évtizede működő andráshidai klub huszonnyolc tagot számlál. Munkanapokon reggel nyolctól fogadják az időseket, számukra rendszeresen szerveznek programokat, ezekkel kapcsolódnak az ünnepekhez is. Ez történt kedden is, amikor a klubtagok az Öveges-iskola 2-3. osztályos tanulóival és az Igazgyöngy Hagyományőrző Egyesülettel közösen adtak karácsonyi műsort. Az andráshidai program előtt Balaicz Zoltán részt vett a Kosztolányi utcai Szociális Klubban tartott karácsonyi ünnepségen is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!