praktika

2021.11.02. 17:00

Apró trükkök lakáseladáshoz

Ha már régóta hirdeti ingatlanját, de még egyetlen jelentkező sem érezte úgy, hogy a lakásba lépve megtalálta az álomotthont, érdemes néhány praktikával eladhatóbbá tenni az ingatlant.

NA

A szépen elrendezett, alaposan kitakarított, rendben tartott terek alapvetőnek számítanak, ezen felül azonban nem elhanyagolható, hogy az érdeklődők érzékszerveiben is pozitív benyomást keltsünk. Csalogató, ha a vevő érkezése előtt finom, de nem tolakodó illatáradatba burkoljuk a lakást. Ezt elősegíti egy kiadós takarítás, szellőztetés, esetleg friss virágok vagy illatosítók használata. Szintén hatékony a frissen sült sütemény és a kávé illata, amitől egyből otthon érezheti magát az érdeklődő. Az otthonosság érzetét fokozzák a finom, puha anyagok, legyen az egy kényelmes kanapé vagy éppen egy pihepuha szőnyeg. Mindezek mellett a halk, lágy háttérzene is hozzájárulhat ahhoz, hogy a vevő már első látogatása során is komfortosan érezze magát lehetséges új otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!