Frissen Zalából

2021.09.30. 11:00

A Kanizsán megrendezett 6. Fodor György nemzetközi tekeverseny közösségkovácsoló ereje vitathatatlan

A Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete szerdán az Olajbányász-tekecsarnokban rendezte meg a 6. Fodor György nemzetközi tekeversenyt. A viadallal a fiatalon elhunyt kollégájuk, a többszörös belügyi tekebajnok emléke előtt tisztelegtek.

Benedek Bálint

A Bajcsai Nyugdíjasklub színeiben Kovács Rózsa gurított, végül a csapatuk bronzérmet szerzett

Fotó: Gergely Szilárd

Bíró László, a szervező kanizsai egyesület elnöke köszöntőjében kiemelte: ilyenkor minden nyugdíjasszervezetet meghívnak, s már visszatérő vendégekként köszönthetik horvát barátaikat Csáktornyáról és Varasdról. Ezúttal 7 férfi- és ugyanennyi női csapat mérte össze tudását. Az eseményre ellátogatott Balogh László polgármester, aki szerint a teke közösségkovácsoló szerepe vitathatatlan, s jó látni ennyi nyugdíjast, akik aktívan sportolnak, jól érzik magukat.

Eredmények. Férfiak: 1. Csáktornya, 2. Varasd, 3. Bajcsai Nyugdíjasok. Nők: 1. Kanizsa Teke, 2. Nagykanizsai Honvéd Egyesület, 3. Bajcsai Nyugdíjasok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!