Frissen Zalából

2021.07.24. 16:00

Zenék a nyárra zalai előadóktól: ezekkel pörgesd fel a bulit!

A nyári bulik elengedhetetlen kelléke a zene, amely kiválasztásában válogatásunk ad egy kis segítséget.

zaol.hu

Partihangulat – a videó két nap alatt a legfelkapottabbak között landolt Fotó: Dömötör Balázs

Dömötör Balázs – Indulhat a nyár

Dömötör Balázs zalai zenész-producer Indulhat a nyár című dala hamar népszerűvé vált a legnagyobb internetes videómegosztó oldalon. Igazi nyári sláger lett, ezért is került listánk első helyére. Ha olvasnál róla, kattints ide!

Kocsmazaj – Ragyogni látni

A zalai Kocsmazaj zenekar Ragyogni látni című száma is friss muzsika, a dal és a videóklip idén május végén jelent meg. A zenekar tagjai korábban meséltek nekünk a forgatásról is: itt találod a cikkünket!

Kaczor Feri – Költöm a pénzt

A szórakozás bizony nincs ingyen, ugyanakkor rövid az élet, ezért búsulni sem érdemes. Ezt a gondolatmenetet követi Kaczor Feri Költöm a pénzt című dala. Tavaly adtunk hírt a megjelenéséről.

Liszter Sándor & Sláger Tibó – Buli van az éjszakában

Ha már buli kerekedett a nyári éjszakában, Liszter Sándor és Sláger Tibó előadásában az alábbi dal is hozzájárulhat az estétek vidám hangulatához. Ki tudja, talán az esőt is elűzi!

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.zaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/tarol-a-neten-a-zalai-zenesz-elso-nyari-bulislagere-5336045/

https://www.zaol.hu/kultura/helyi-kultura/uj-dallal-es-hozza-forgatott-videoklippel-rukkolt-elo-a-zalai-kocsmazaj-video-5404073/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!