támogatja a válogatottat

2021.06.12. 10:00

Tündérszép focirajongó: Szollár Cintia saját magyar mezben pózol majd az Eb-n

A Tündérszépek 2020 verseny Zala megyei fordulójában a harmadik helyen végzett, várvölgyi Szollár Cintia a labdarúgó Európa bajnokság tiszteletére egy saját magyar mezben pózol, ezzel támogatja a nemzeti válogatottat a helyszínen.

Benedek Bálint

Fotó: Szollár Cintia

A fiatal szépség nagyon szereti a focit, olyannyira, hogy még 2019-ben a magyar válogatott egyik meccsét nézve döntötte el, hogy szeretné élőben látni a csapatot. Tavaly már megvolt a jegye az Európa bajnokságra, ám a vírus akkor keresztülhúzta a számítását.

Fotó: Szollár Cintia
Fotó: Szollár Cintia

- A részben hazai rendezésű kontinensviadal óriási lehetőség Magyarországnak, s a szurkolóknak, akik hazai környezetben biztathatják kedvenceiket – mondta Cintia. – A portugálok elleni csoportmeccsen szurkolhatok. Ha jól tudom, közel 60 ezer ember énekli teli torokból a Himnuszt, bizonyára örök élmény marad. És az egészben a legeslegnagyobb öröm mindannyiunknak, hogy végre a rég nem látott barátokkal, ismerősökkel egy jó sörrel a kezünkben szurkolhatunk, és inthetünk búcsút a bezártságnak. Bízom benne, hogy az Eb nemcsak a fővárosi helyszínen, hanem az egész országban összehozza a sportszeretőket, akár kocsmában vagy óriás kivetítőn a Balaton partján. Végül pedig nem is kívánhatnék mást, mint jó szemüveget a bíróknak és gólgazdag győzelmeket a magyaroknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!