hobbifotózás

2020.10.31. 14:00

Lenyűgöző fotók az Őrségből

A nagykanizsai Virág-Szilágyi Szabina hangulatos őszi képekkel lepte meg szerkesztőségünket. Méghozzá a közeli Őrségben járt a családjával, s minden pillanatot megörökített.

Benedek Bálint

A fővárosban nemzetközi gazdálkodás szakon végzett Szabina elmondta: a fotózással nagyjából öt éve kezdett el foglalkozni. A szakmát Londonban tanulta kiváló szakemberektől, illetve autodidakta módon könyvekből és videókból igyekezett mélyre ásni. Ekkor vette meg az első „profi” kameráját és minden szabadidejét annak szenteli, hogy minél többet gyakoroljon és ezáltal még tovább fejlődjön. Ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy eljuthasson a mostani szintjére.

 

- Próbálom magam mindig új kihívások elé állítani, hogy napról-napra jobb és jobb legyek – mesélte Szabina. – Az emberi történetek különösen megfognak, kedvelem az arcokat, a különféle személyiségeket, ezért a portrékészítés is közel áll a szívemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!