bezár a bazár

2020.09.19. 15:30

Kanizsai lányok sikere a tévéképernyőn!

Nemrégiben két nagykanizsai testvér, a 28 éves Vass Nikoletta és 21 éves Takács Anna szerepelt az egyik kereskedelmi televíziócsatorna Bezár a bazár! című műsorában. A fiatal lányok nagyon jól szerepeltek és ügyesen is gyűjtögettek, hiszen nyertek többek között laptopot, okosórát, okostelefonokat, illetve 300 ezer forintot.

Benedek Bálint

Majka, Nikolett, Anna és Till Attila

A szabályok szerint a játékospárosoknak egy adásban tíz fordulón kell túljutniuk. Az egyikük kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó.

Majka, Nikolett, Anna és Till Attila

- Tavaly ősszel, amikor beharangozták, hogy Till Attila és Majka vezetésével újraindul a Bezár a Bazár! című műsor, egy hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem, de a férjem helyett a húgomat jelöltem meg játékos társamnak – mesélte Nikoletta. – Eltelt már jó pár hét, lehet hogy hónap is, amikor csörgött a telefonom, a csatornától hívtak egy meghallgatásra. Először fogalmam sem volt miről van szó, már teljesen ki is ment a fejemből az egész, hogy jelentkeztem. Azonnal szóltam a tesómnak, Annának, akit előzetesen nem is értesítettem a nevezésről, így egy ideig csak hallgatott, de végül belevágtunk együtt. Több körös válogatáson keresztül mindig jól teljesítettünk, tetszett a szerkesztőségnek a kis sztorink, hogy hogyan lettünk jobb testvérek évről évre, ezért aztán bekerülhettünk az adásba.

Mindkét lány a nagykanizsai Batthyány-gimnáziumban érettségizett. Viszont már csak Anna él Nagykanizsán, ahol jelenleg felszolgálóként dolgozik, Nikolett pedig a Sopronban egy olasz ruhákat forgalmazó butikot vezet.

Takács Anna (balról) és Vass Nikolett

A lányok elmondták: a felvétel előtti éjszaka alig bírtak aludni, izgultak miként teljesítenek éles körülmények között, kamerák kereszttüzében. Az egyértelmű volt mindkettőjüknek, hogy Anna lesz az, aki a bazárba kerül ajándékot válogatni, ő sokkal ügyesebb ilyen téren. Nikolettre várt, hogy minél több helyes választ adjon.

- A húgomra érthetően nagyon büszke vagyok, sokkal jobban teljesített mint reméltem – folytatta Nikolett. – Viszonylag „könnyű” kérdéseket kaptam, hála az égnek, mindenhez hozzá tudtam szólni. Na jó, kivéve a Justin Bieber-t, őt meg sem ismertem. Mivel a felvétel még év elején volt, így ennyi ideig nehéz volt titokban tartani, hogy mi is történt ott, nyertünk-e vagy sem. De mindig, amikor úgy éreztük, hogy nem bírjuk már a kérdéslavinát, akkor felhívtuk egymást és kibeszéltük ezredszer is a történéseket. Azt hiszem a műsor tényleg segített abban, hogy még jobb testvérek legyünk, és merjünk számítani a másikra. Azóta szinte minden nap beszélünk telefonon, és már Anna is simán el meri mondani akár a magánéletének rejtettebb titkait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!