NÉZZÜNK BIZAKODVA A JÖVŐBE!

2020.04.09. 15:00

Napi pozitív gondolat #2 – Animal Cannibals

A likebalaton.hu napi pozitív gondolat című sorozatában megszólaltatnak egy-egy ismert előadót, zenészt, a Balaton szempontjából releváns személyiséget, aki szorosan kapcsolódik hozzá, aki a szerelmese a tónak. Érzések, hangulatok, egy kis energia a mai naphoz. Az Animal Cannibals-t kérdezték.

Szaniszló Hajnalka/likebalaton.hu

Zalaegerszegen kedden kezdődik a VIII. Pálinka- és Mangalicafesztivál. Négykor kézműves vásárral indul a program, este hétkor a Delta, majd a Dupla Kávé és Köteles Cindy, 23 órakor az Animal Cannibals (képünkön) lép színpadra. Szerdán 11-kor nyit a Folk Bazár, 13 órakor okoskutya-bemutató, majd véradás, 15 órakor hastáncbemutató, négytől a Desperado zenél, 17 órakor tartják a pálinkaverseny eredményhirdetését, este hatkor kezdődik a Groovehouse koncertje, majd a Dream by Chords következik

Fotó: Archív

– Az egész ország szobafogságra van ítélve, de tudjuk, hogy sok embernek muszáj dolgoznia. Szeretnénk megköszönni az orvosok, a boltosok és a takarítók/takarítónők munkáját! Nélkülük nem győzhetjük le a vírust! Az idén 25 éves a Takarítónő című dalunkból Pixa készített egy remixet. Reméljük, sikerül egy pici lendületet adni a megfáradt hétköznapoknak! – mondta Ricsipí.

Ja, és augusztusra már befizettük a négynapos balatonlellei pihenésünket! Reméljük, hogy addigra kisimulnak a ráncok – tette hozzá Qka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!