programtipp

2019.11.22. 08:00

Takács Vilmos koncert, kézműves foglalkozás és játszóház – Mutatjuk mivel töltheti a hétvégét Zalában

Ha hihetünk a meteorológiának, igazán kellemes időnk lesz hétvégén. Megmutatjuk milyen programokon tud szórakozni barátaival vagy a családdal!

zaol.hu

Ide menj a barátokkal!

Ha imád koncertre járni, van egy szuper hírünk! Takács Vilmos zenész kedvenc akusztikus feldolgozásait játssza majd a PopUp Undergroundban, Zalaegerszegen szombat este 8 órakor. A kínálatban nemcsak magyar dalok, de több ismert világsláger is helyet kap. Takács jelenleg a Ganxta Zolee és a Kartelben gitározik, és igen gyakori vendég a megyeszékhelyen.

Takács Vilmos

Akihez inkább az éjszakai klubok állnak közelebb, annak sem kell csüggedni, hiszen pénteken és szombaton is rengeteg „bulihely” várja a látogatókat. Zalaegerszegen péntek este R&B parti lesz az Angelsben, ahol a sztárvendég Lmen Prala lesz. Szintén ebben az időpontban a zalaegerszegi Mama Africában Köry, Millero és Wolfy várja a bulizókat a legjobb house slágerekkel. A techno szerelmesei szombaton a Terra Incognitában szórakozhatnak, ahol fellép Jay Cortez, Von Chris és Doda.

Zala megye más városa sem marad bulik nélkül. Szombaton Mr. Lova retró partijára kerül sor a Kanizsa Clubban, Keszthelyen pedig ugyanekkor a Club Of Colors várja a vendégeket elektro műfajú zenékkel. A vendégek: MissH, Dorian és SomX.

Keszthelyen a Balaton Színházban a világ egyik legjobb Queen-tribute zenekara, a Killer Queen lép fel nagyszabású magyarországi turnéja keretében. Jegyek kaphatók a Balaton Színház jegypénztárában.

Pályaválasztás, advent és családi napok

A Zala Megyei Kormányhivatal pályaválasztási kiállításra és szakmabemutatókra várja a családokat szombaton délelőtt a zalaegerszegi az Apáczai Művelődési Központban. Délelőtt órától pályaorientációs tanácsadókkal folytatott egyéni konzultációkra lesz lehetőség, míg kínálnak, 10 órától egy „szülői értekezlet” keretében ismerhetik meg a szakképzésben életbe lépő változásokat. A programról már írtunk korábban.

Szombaton Lentiben egyházmegyei családi lelki napra kerül sor az Arany-iskolában délelőtt 10 órától. Míg a felnőtteket előadásokkal, a gyerekeket filmvetítéssel, bábelőadással, gördeszkás bemutatóval és kutyás terápiás foglalkozással várják.

Vasárnap már adventre hangoló programon is részt vehet a családdal Zalaegerszegen a Gébárti Kézművesek Házában. 13.30-tól kiállítás nyílik gyermekrajzokból, 14 órától pedig adventi koszorúkat, agyag karácsonyfadíszeket és gyertyákat is készíthetnek kicsik és nagyon egyaránt.

Keszhelyen játszóház várja a kicsiket szombaton 16 órától a Népmesepontban. Este folytatódik a szórakozás, hiszen 18 órától indul a táncház, ahol a Re-Folk zenekar gondskodik a jó hangulatról.

Moziba mennél? Mutatjuk miből választhat!

ZALAEGERSZEG

Art mozi szombat és vasárnap: 16.15 Jégvarázs 2. (amerikai animációs kalandfilm); 14.30 Tudsz titkot tartani (amerikai vígjáték); 18.15 Valan – Az angyalok völgye (magyar krimi); 20.00 Az ír (amerikai dráma)

Cinema City szombat és vasárnap:

11:15, 11:50, 14:00, 15:40, 16:10 3D: 10:50, 13:00, 15:10, 18:20 Jégvarázs 2. (amerikai animációs kalandfilm); 20.00 Tudsz titkot tartani? (amerikai vígjáték); 19.30 Valan – Az angyalok völgye (magyar krimi); 13:45,17:15, 20:10 Az aszfalt királyai (amerikai dráma); 13.30, 17.50, 20.30 Múlt karácsony (amerikai–angol vígjáték); 21.30 Álom doktor (amerikai horror); 16.45 Midway (amerikai– kínai történelmi dráma); 22.30 Terminátor: Sötét végzet (amerikai akciófilm); 11.40 Jetikölyök (amerikai–kínai animációs vígjáték)

NAGYKANIZSA

Cinema szombat és vasárnap: 16.00, 17.30 Jégvarázs 2. (amerikai animációs kalandfilm); 17.00 Drakulics elvtárs (magyar vígjáték); 18.15 Múlt karácsony (amerikai–angol vígjáték); 19.00 Időtlen szerelem (olasz zenés film); 19.30 Az ír (amerikai dráma); 14.30, 20.30 Az aszfalt királyai (amerikai dráma)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!