Moziajánló

2019.05.17. 15:01

Pokémonok lepik el hétvégén a zalai mozikat

Nincs még programod hétvégére? Mutatjuk a legjobb mozifilmeket, amelyeket elcsíphet a zalai mozikban!

zaol.hu

Két lépés távolság

Rachel Lippincott népszerű regénye végre a filmvásznon is visszaköszön. Ha egy egyszerű, de tragikus romantikus történetre vágysz, vagy randevúra készülsz ez a film neked való!

Miről szól?

A 17 éves Stella Grant egy átlagos tinédzser egyetlen dologtól eltekintve: cisztás fibrózisa miatt folyton kórházban van. A lány pedáns, kínosan ügyel egészségére, ám teljesen felfordítja életét betegtársa a helyes lázadó Will Newman. A két fiatal egymásba szeret, de egészségügyi okokból kénytelenek három lépés távolságot tartani.

Hol láthatom?

Art Mozi – Zalaegerszeg

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

Pikachu, a detektív

A kilencvenes és kétezres évek kedvenc zsebszörnye Pikachu végre megkapta saját élőszereplős mozifilmjét. Ugyan a „pokémon-láz” már pár éve lecsengett bizonyára sokan várták már, hogyan fogja alakítani a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds az elektromos egeret.

Miről szól?

Tim egy híres rendőr fia, akinek korábban nagy álma volt, hogy pokémon-edző lehessen. Sajnos nem sikerült valóra váltania terveit, de mikor találkozik a magát profi nyomozónak valló Pikachuval. Tim és a pokémon között különleges kapocs van, ugyanis csak a fiú érti a kis lény minden szavát, ráadásul rájuk vár egy bonyolult bűntény megoldása is.

Hol láthatom?

Art Mozi – Zalaegerszeg

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

John Wick 3. felvonás – Parabellum

Keanu Reeves visszatér a felejthetetlen akcióhős szerepébe, hogy egy újabb izgalmas kalandba bonyolódjon. Kizárólag 18 éven felülieknek!

Miről szól?

John Wick száműzött státuszba került, amikor egy befolyásos maffiózót kiiktat a bűnözőknek menedéket nyújtó Continental szálloda területén. Mindenki holtan akarja látni. 14 millió dolláros vérdíjjal a fején gyilkos eszközöket vet be, hogy élve kijusson New York-ból. A magányos harcos békét akar, de ehhez előbb egy háborúra kell felkészülnie…

Hol láthatom?

Art Mozi – Zalaegerszeg

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!