Sportrendezvény

2019.05.17. 09:00

Kerékpárosok és terepfutók fesztiválja Őriszentpéteren

Kétnapos sportrendezvény helyszíne lesz a hétvégén az őrségi kisváros és térsége. A II. Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivált kulturális programok teszik teljessé.

Gyuricza Ferenc

Szombaton a terepfutókat, vasárnap a kerékpározás kedvelőit várják Őriszentpéterre. A terepfutóversenyek délelőtt fél 9-kor, Őr Zoltán polgármester megnyitójával kezdődnek, aztán előbb a gyermekek 400 és 800 méteres, illetve három kilométeres mezőnye rajtol el, 10 órától pedig a 8, 15 és 23 kilométeres felnőttfutamok kö­vetkeznek. A kerékpáros versenyek vasárnap 9 órától indulnak, először itt is az öt kilométeres gyermekfutam rajtol, amit 93, 66 és 35 kilométeres felnőttfutamok követnek.

A sport mellett szombaton játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal, harcművészeti bemutatókkal, vezetett kerékpáros túrával, mentéstechnikai bemutatóval, őrségi mesékkel és a Méd In Csájna zenekar koncertjével, vasárnap pedig többek között a zalalövői Salla néptáncegyüttes műsorával várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!