Nyári piknik

2018.06.19. 07:00

A hársfáknál is erősebb volt a kanizsai nyugdíjasok finomságainak illata

A bajcsai településrész nyugdíjasai fergeteges bulit csaptak tegnap a vadászháznál. Az immár hagyományos nyári pikniken volt minden, ami a nagy mulatsághoz elengedhetetlen.

Szabó Zsófia

Készül a palacsinta. Balról: Kovács Rózsa, Sipos Sándorné, Pókecz Jánosné, Bedő Lajosné, Marczin Jenőné Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Torok szárazon, gyomor üresen biztosan nem maradt ezen az eseményen, amelyre kiadós lakomával készült a Bajcsai Nyugdíjasklub örökifjú hölgyekből és urakból álló csapata. Ezúttal még a rendezvény helyszínéhez közeli hársfák erős illata sem érvényesült a környéken, a sült házikolbász, a csirkemellel töltött palacsinta és a jóféle nedűk „kipárolgásai” minden másnál erősebbnek bizonyultak.

Készül a palacsinta. Balról: Kovács Rózsa, Sipos Sándorné, Pókecz Jánosné, Bedő Lajosné, Marczin Jenőné Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Marczin Jenőné klubvezető elmondta, rendszeresen összegyűlik a csapatuk közös eszmecserékre.

– Nemcsak a Rezedák dalkör próbáin találkozunk, hanem azon kívül is, nagy és hangulatos beszélgetésekre – jelezte a vezető. Hozzátette: mozgalmas nyár vár a dalkörre, ugyanis egymást érik a fellépések. Természetesen eközben a szórakozásra is kerítenek időt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!