Húsvét

2018.04.03. 08:00

Tizenhárom nyuszi sündörgött a zalakarosi téren

Szőrös és gyapjas négylábúak költöztek a hétvégén a fürdőváros szívébe. Nem ok nélkül érkeztek a nyuszik, a bárányok és a pónik.

Szabó Zsófia

Fotó: Szakony Attila/ Zalai Hírlap

A már hagyományos ünnepi programkavalkád főszereplői voltak a jószágok. Bár nagyszombaton még úgy tűnt, a kiadós csapadék megakadályozza a kétnapos, szabadtéri húsvéti eseményt, de a szervező Zalakaros Turisztikai Nonprofit Kft. csapata némi logisztikával úrrá lett a problémán.

Molnár Veronika, a Tourinform iroda vezetője elmondta: a kavalkád nyitónapján fedett helyen, a fürdő épületében tartották meg a programok nagy részét, köztük a gyerekeknek rendezett zenés, interaktív koncertet.

- Húsvét napján az égiek is kegyesek voltak, minden a tervek szerint alakult – mondta Molnár Veronika. – Nagy sikert aratott az állatsimogató, ám a tojáskeresés és a kvízjátékok is.

A családok aprajának-nagyjának kedveskedtünk szórakoztató programokkal. Ezúttal is rengetegen látogattak el a Gyógyfürdő térre. Nem csak helybéliek, a szállodákból is sok vendég, köztük gyermekes családok ünnepelték a rendezvényünkön a húsvétot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!