Esküvőkiállítás

2018.02.12. 10:00

A párok az esküvői kellékekből kaphattak ízelítőt Nagykanizsán

Ruhaköltemények, díszes torták és ékszerek. Csak néhány kellék, ami elengedhetetlen egy esküvőhöz. Szombaton a HSMK-ban a nagy nap köré szerveződött kiállítás.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

A 9. alkalommal megrendezett, ingyenesen látogatható esemény mára a régió egyik legnagyobb alapterületű esküvő kiállításává nőtte ki magát.

A szervező, Osvald Gábor elmondta: itt a párok és a szülők egy helyen, nagy választékban találhatták meg azokat a szolgáltatásokat, kellékeket, melyek az esküvő megrendezéséhez szükségesek.

Az egyik helyi fényképész, Radics Arnold szerint nagyon eltérőek a párok igényei, ám a csapatuk az emberközpontúságra törekszik. Főleg arra figyelnek, hogy érzelmeket közvetítsenek, hiszen a táj, a környezet csak egy dolog. Sokkal lényegesebb, hogy a fotókon és a videókon a pár egymás iránti kötődése jelenjen meg.

Fiatal modellek mutatták be a színpadon a legújabb menyasszonyiruha-trendeket
Fotós: Szakony Attila

Egy Vonyarcvashegyről érkezett pár, Dobosi Veronika és Gubicza Gergő jövőre tervezi a házasságkötést. Már most szeretnék azonban felmérni a lehetőségeket, ezért jöttek el a kiállításra.

- Egyelőre a helyszín kiválasztása jelenti a legnagyobb gondot, hiszen 150 fős lakodalmat szeretnénk, de nem találtunk ilyet – mondta Veronika. – Az is jó lenne, ha a mi nagy napunkon egy egyedi limuzinnal gurulhatnánk végig a Balaton-parton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!