Rendőrkutya

2017.09.27. 10:30

Kutyás bemutatót tartott a rendőrség Garaboncon

Rendőrségi kutyás bemutató, koncertek és tűzijáték. Garabonc az iskola udvarán tartotta a falunapját.

Benedek Bálint

A gyerekeket a kutyák miatt a rendőrségi bemutató nyűgözte le a legjobban, hiszen Tislér Zoltán főtörzszászlós minden tudnivalót részletesen elmesélt a látottakról.

Ezután az épületben a rendőrségi védőfelszereléseket közelről is szemügyre vehették a diákok.

Békési Attila Pixi és Zizi fogságából szabadulna Tislér Zoltán rendőr főtörzszászlós irányításával
Fotós: Szakony Attila

- Igyekeztünk minél érdekessebbé tenni a falu ünnepét, s minden korosztálynak emlékezetes kikapcsolódást nyújtani – mondta Koma László polgármester. – A programok sorában fellépett egy harmonika zenekar, a kanizsai fúvósok is képviseltették magukat, az est pedig a zalaegerszegi Hevesi színház művészeinek operett előadásával, no és persze látványos tűzijátékkal zárult.

Koma László szerint a 720 fős településen van ok az ünneplésre, hiszen több pályázaton is sikerrel szerepeltek.

- Az adósságkonszolidációban nem szereplő településként felhasználható fejlesztési támogatásból utcák szépültek meg – folytatta. – Járdafelújításra pályáztunk, ám ha nem nyernénk, jövőre önerőből készítjük el. Ezen kívül a közösségi ház és a volt óvoda épület elhasználódott faszerkezeteit lekezeltük, a belső tereket pedig kifestettük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!