Castro és a rövid nasztro…

2023.06.15. 11:00

Nádas György Hévízen is kalandozott

Nádas György, az Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs színész és humorista, aki immár három éve a Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorának szerkesztő-műsorvezetője is, új szerepkörben teszi próbára a rekeszizmokat. A közösségi oldalára feltöltött videós szösszenetekben a Hawaiiról érkezett Joe bácsiként járja az országot. Legutóbb Hévízen töltött néhány napot.

Péter B. Árpád

Nádas György az ország vonzó helyszíneiről jelentkezik videós sorozatában (Fotó: Facebook/Nádas György)

A kartográfiát nem annyira ismerők kedvéért segített elhelyezni a várost Magyarország térképén, eszerint Hévíz „a Balaton csücskének a sarka”, ahonnan egy szállodából jelentkezett, s kitalálta: nem is kell elsétálnia a tóig, ha a világhírű természeti csodát akarja látni, mert csak leinteget az ablakból, hogy „hé, víz!, az meg feljön ide”.

Nádas György első tapasztalatai kedvezőek voltak a fürdővárosról, hiszen itt „rendkívül sok érdekes ember van, izgalmas ételek vannak, lehet enni, inni, fürödni”.

Egy nappal később pezsgőfürdős medencéből adott hírt magáról, amelybe ruhástól huppant bele, s elárulta: a víz intenzív mozgása ezúttal az ebédre fogyasztott babgulyástól van…

Egy másik videós bejegyzéséből pedig az derült ki, a hévízi sétálóutca nyilvános telefonfülkéjéből hívta Fidelt, arra kérve, hagyja abba a bombázást, ám kisvártatva elbúcsúztak egymástól, Joe bácsi pedig ekképpen kommentálta a csevejt: „Castro rosszabb, mint a rövid nasztro, csinál, amit akar. Már rég meghalt, és mindig háborúzni akar”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában