Frissen Zalából

2021.12.09. 16:01

Országjáró turnéra indul a Your Last Steps

Országjáró turnéra indul a jövő év elején a modern metal zenét játszó nagykanizsai Your Last Steps. Első körben nyolc koncert időpontját és helyszínét hozta nyilvánosságra a csapat.

Gyuricza Ferenc

A nagykanizsai Your Last Steps

Forrás: Tordai László

A Your Last Steps a hasonló stílusú zalaegerszegi LoveCrose, illetve a második albumának megjelenésén dolgozó soproni Pair O’Dice társaságában járja majd az országot. A tervezett turné január 22-én, Nagykanizsán, a Medgyaszay Házban kezdődik, erre a koncertre már válthatók is jegyek. Január 28-án a felvidéki Dunaszerdahelyen, másnap Sopronban lép fel a három zenekar. Februárban szintén három koncert várható, 4-én a székesfehérvári Nyolcas Műhely, 5-én az esztergomi Sportalsó, 26-án a győri Dongó színpadát veszik birtokba. Márciusra két dátumot jelentettek be, 25-én a budapesti Robot lesz a helyszín, ám itt csak a Pair O’Dice és a Your Last Steps lesz látható, míg 26-án a dunaújvárosi Kaptár Music Pub várja a három zenekart. A nagykanizsai zenekartól származó információk szerint március 12-re is terveznek egy fellépést, ennek helyszíne azonban még szervezés alatt áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában