gyász

2021.02.06. 14:03

Két éve Zalaegerszegen lépett fel a 29 éves korában elhunyt Siklósi Örs és zenekara (videó)

Február 5-én, mindössze 29 éves korában halt meg a magyar könnyűzene egyik legnépszerűbb fiatal tehetsége, Siklósi Örs.

zaol.hu

AWS a 2019-es zalaegerszegi fellépésükön Fotó: Gyuricza Ferenc

A budakeszi énekes az AWS zenekar frontembere volt, akiket még a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon ismerhetett meg a szélesebb közönség. Ahogy arról már mi is írtunk, Siklósi Örsnél 2020 júniusában diagnosztizáltak leukémiát, amelyről idén szeretett volna beszámolni a nyilvánosságnak.

Az AWS a 2019-es zalaegerszegi fellépésükön (középen Siklósi Örs) Fotó: Gyuricza Ferenc

A csapat két éve, 2019-ben járt Zalaegerszegen az Országos Vadpörkölt és Borfesztivál keretében, ahol a rossz idő ellenére igen nagy tömeget sikerült a színpad elé csalnia.

„Azt eddig is tudtuk, hogy a budakeszi fiúk tudnak bulit csinálni, de élőben átélni egy ilyen energikus koncertet sokkal nagyobb katarzis (...). A frontember a közönséget is folyamatosan megdolgoztatta. A legkisebb bekiabálás sem maradt válasz nélkül, ráadásul többször csak leugrott a színpadról, hogy kezet fogjon az első sorban állókkal, vagy bemásszon a tömegbe. Az AWS koncertjeire mindig jellemző volt ez a fajta közvetlenség” – írtuk a koncertről készült beszámolónkban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában