nyaralás

2020.08.10. 16:20

Horvátországban pihent a Tündérszépek második udvarhölgye

Emlékeznek még a dekoratív, nagykanizsai Wéber Petrára?

Benedek Bálint

Fotó: ZH

A Tündérszépek 2019 szépségverseny regionális fordulójából két zalai lány is továbbjutott az országos döntőbe: Petrát az országos szakmai zsűri második udvarhölgynek választotta.

Fotó: ZH

A fiatal, sugárzóan szép hölgyről már tudjuk imád utazni, a nyarat mint eddig mindig szinte minden évben vízközelben töltötte. Az idén a horvátországi Porec-be vezetett az útja párjával, onnan küldött néhány fényképet.

Fotó: ZH

Porecet minden túlzás nélkül nevezhetjük a horvát Adria gyöngyszemének. A várost festői elhelyezkedése, illetve a késő ókori és középkori épületeknek és a lenyűgöző velencei erődítményeknek otthont adó óvárosa teszi üdülések és kirándulások kedvelt úti céljává, nem csak a közeli üdülőhelyek vendégei körében.

Fotó: ZH

Bár a poreci riviéra közepén elhelyezkedő tengerparti város Nyugat-Isztria legnagyobb üdülőövezetében található, mégis lenyűgöző történelmi és kulturális programválasztékkal várja az ide látogatókat.

Fotó: ZH

A város fő vonzerejét kétségkívül a poreci katedrális jelenti, amely a nagy kiterjedésű poreci riviéra valamennyi vendégét legalább egy rövid látogatásra a varázslatos városba csábítja. S, ha már arra jártak, akkor felkeresték Vrsar települést, mely kétségtelenül az egyik legszebb fekvésű isztriai helység, s mindössze tíz kilométerre található Porectől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában