Ünnepi készülődés

2018.12.09. 07:00

Hangolódj az ünnepekre zalai előadók karácsonyi dalaival!

Bár még van néhány hét az ünnepekig, sosem lehet elég korán ráhangolódni!

zaol.hu

A karácsony az év egyik legszebb ünnepe, így nem csoda, ha annyi előadót megihletett már. A világhírű énekesek, zenekarok mellett, most zalai hírességek is segítenek megteremteni a meghitt hangulatot. Íme, három szuper karácsonyi slágert, egyenesen Zala megyéből!

Odett – Csendidő

A zalai énekesnőt 17 évesen ismerhette meg az ország, amikor feltűnt az egyik legnépszerűbb tehetségkutatóban, a Megasztárban. Odett azóta sem hagyta abba az éneklést, máig aktív, több slágere is szerepelt már a DAL című műsorban, ami az Eurovíziós Dalverseny hazai elődöntője. A fiatal tehetségnek még 2014-ben jelent meg egy csodálatos karácsonyi dala, a Csendidő.

Pál Krisztina – Legyen ünnep

A Kriszti és Magyarucca formációból megismert énekesnővel néhány hónapja mi is beszélgettünk. Krisztina mostanában a Pál Kriszti Acoustic zenekarban énekel, számtalan rendezvényre hívják, de gyakran szerepel a televízióban is. Az alábbi videóban Katona Klári, Legyen ünnep című slágerét adja elő.

Delta – Csillog a fény

Listánkból ki nem maradhat a Delta 2013-as szerzeménye, amelyhez a közelmúltban készült el egy varázslatos videoklip. A Csillog a fény vérbeli karácsonyi sláger, amelyet garantáltan nem tudsz majd kiverni a fejedből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában